BENVINGUTS AL BLOC DE L'ESCOLA PI D'EN XANDRI

En aquest bloc anirem publicant notícies i activitats relacionades ambla nostra escola, amb la participació especial de l'alumnat.
Esperem els vostres comentaris i aportacions.

dilluns, 9 de juny del 2008

COMIAT ALUMNAT DE 6È I FESTA FINAL DE CURS

De seguida que puguem us penjarem les fotos!!!

El dia de la festa de sisè va ser un dia per no oblidar.

Primer de tot vam fer un sopar, en que tots els pares i mares

portaven un menjar diferent.

Des de aquí cal felicitar la mare de la Sandra, per fer uns

macarrons que van tenir molt d’èxit.

Desprès van fer un pastís en el qual estava gravat Pi d’en Xandri promoció 1999/2008.

Vam començar les actuacions:

1-“Prett a porter” van ser els primers (2 grups).

2-Sora i Elena amb un ball de Rihanna (S.O.S)

3-Concurs “Tu si que vales”

4-Ball Rihanna ( Umbrella)

5-Concurs “Hol·lywood ” Judith, Júlia, Sora, Elena, i jo Hèlia

6- Figures humanes

7- Ball gran (feedback)

8- Imitació de professores

9- Actuació de pares (August, Tomàs, Jordi, Narcís, Lurdes, Xavier, Rosa, Nina, Isabel)

La festa va finalitzar a la 1:30 una mica cansats, però tots contents.

Hèlia Sangüesa Boix

El Divendres 6 de Juny, en l’escola Pi d’en Xandri, a les 20:30 es va celebrar la festa dels nens i nenes de 6è, preparan un sopar i uns balls dels mateixos nens de 6è i alguns pares.

Mentre els pares preparaven el sopar, que hi havia moltísim i era bonísim, els nens de 6è estaven a la pista fent les seves coses.

Ens vam divertir molt!

Adrià Plà Peguero

El dia 6 de Juny vam fer la festa de comiat de 6è. A la festa van venir als pares i germans o germanes. També van venir alguns mestres i monitors. Per començar la festa, primer vam sopar de tot una mica i després els nens de 6è vam fer algunes actuacions com:

La desfilada d’alguns nens

Balls

Concursos

Figures humanes

El Pol, la Mila, el Guillem, l’Adrià i jo vam imitar algunes coses que les mestres havien dit o fet.

Al final ens van donar alguns regals com una portada del periodico i un llibret on hi havia els textos de nosaltres que haviem fet.

Aleix.

El dia 6 de Juny vam fer la festa de comiat als nens de sisè. Ens ho vam passar molt bé, vam fer actuacions per als pares com: balls, dos concursos, figures humanes i el pret a porter.

El dia 6 de Juny vam fer la festa de comiat als nens de sisè. Ens ho vam passar molt bé, vam fer actuacions per als pares com: balls, dos concursos, figures humanes i el pret a porter.

Els pares no només van mirar també van fer un ball i ens van regalar diverses coses com: un llibre amb les redaccions de tots el nens, un dia al Parc Vallès i van fer un parell de balls que eren molt divertits.

Marc Pérez.


El dissabte 7 de juny vam fer la festa de fi de curs. M’ho vaig passar molt bé a la gimcana i el que em va agradar més va ser quan un nen de 6è agafava a un de P-3 amb un globus, els de 6è vam deixar anar el globus, que volia dir que ens anàvem al institut i els de P-3 es quedaven el globus perquè començaven el cole. Després per la nit va venir un mag, el Màgic Andreu, i ens va fer molts trucs de màgia.

Patricia Moreno

Aquest any es l’últim que passo amb alguns companys de l´escola . A l’institut els controls seran molt dificils, però segurament tindré molts amics.

Sebastián Gutierrez

12 comentaris:

Cicle Superior ha dit...

A la festa de fi de curs ens vam divertir molt perquè vam fer proves amb molts grups de tota la escola . Quan es va acabar el temps de les proves , vam anar a sopar i després vam tirar els globos perquè ens marxàvem de l´escola .

Nicolas.

Cicle Superior ha dit...

El dia 7 vem fer la festa de fi de curs de 6é. El que amb va agradar més va ser quan cada un dels nens de 6è va agafar a un nen petit de p-3. Després ens van repartir uns globos a cada un dels nens de p-3 i de 6è vam sortir al pati on era l’escenari i tots vam pujar allà, alguns nens de 6è van dir algunes paraules i quan ningú s’ho esperava vam tirar els globos cap adalt meinys els de p-3 que volia dir que els nens de p-3 es quedaven al cole i els de 6è marxaven cap a l’institut.

Mireia Yébenez

Cicle Superior ha dit...

El divendres dia 6 de juny els nens i nenes de sisè vam fer la festa de final de curs. Vam fer un munt de coses com per exemple un ball gran, figures humanes, vam imitar a les professores... al final de tot ens van fer una sorpresa que es: anar un dia al Parc Vallés a Terrassa. Primer anar a la bolera i fer dos partides de bolos, després anar a dinar al Viena i per acabar mirar la pel.lícula d’Indiana Jones, al cine.

Cicle Superior ha dit...

El divendres dia 6 de juny, vam fer la festa de final de curs de sisè, vam menjar al menjador amb el menjar que els pares portaven.
Després de sopar els pares van anar cap al gimnàs i nosaltres vam fer unes actuacions que ens havíem preparat.
Quan vam acabar, els pares ens van fer uns balls, i van cantar unes cançons, finalment el Cristian, el Carlos, el Jorge... van cantar una cançó.

Marta Rodríguez

Cicle Superior ha dit...

El dissabte 7 de juny vam fer la gimcana de fi de curs, on m’ho vaig passar molt bé perquè les activitats eren molt divertides i també vam pujar a l’escenari amb un nen de “petrés”, teníem un globus cadascun, i els nens de sisè havien de deixar els globus i els nens de “petrés” havien de quedar-se’l de manera que representés que ells es queden i nosaltres ens anem.
Laura Morales

Cicle Superior ha dit...

Divendres 6/6/08 vam fer la festa de sisè. Jo personalment, i espero que altre gent també, m’ho vaig passar genial.
El dia següent vam fer la festa de fi de curs i vàrem fer una tradició bastant important del col.legi: els nens de sisè agafàvem a un nen de P-3 i li donàvem un globus al nen petit i al de sisé, i llavors el de sisè tirava el globus i el de P-3 es quedava l’altre com un record.

Isabel Rodríguez.

Cicle Superior ha dit...

A la festa de final de curs de 6è, divendres 6 de juny 08 , els pares i els nens teníem preparades algunes sorpreses: un pase de models , balls i concursos........... els pares van preparar balls i després... la seva sorpresa va ser que ens van regalar un dia al parc vallès.
Carlos .

Cicle Superior ha dit...

En aquesta festa de comiat els nens de sisè vam preparar uns espectacles pels pares com: fer figures humanes, un ball, que participava pràcticament tot el curs, un altre ball en el qual ballaven sol nenes, 2 concursos pels pares (si el nombre que treien les noies era el seu havia de fer una prova com cantar). També els pares, monitors i professors ens van regalar una xocolatina, una portada de “el periodico” que sortíem nosaltres i una llibreta amb totes les característiques nostres i coses que ens agraden i al final vam cantar una cançó de comiat i es va acabar.
Cristian

Cicle Superior ha dit...

Els alumnes de 6è van fer la festa de final de curs el divendres 6 de juny/08. Els pares van preparar a l’entrada de l’escola exposicions de fotografies de 6è, des de P-3 fins a 6è. El sopar era un bufet lliure, hi havia de tot. Per a la seva sorpresa els pares van rebre una sèrie d’actuacions per part dels alumnes de 6è, algunes de les quals van ser: pret a porter, imitacions, concursos (Hollywood), balls... Al final de la festa alguns pares van preparar balls i van cantar cançons.
Cèlia Sales

Cicle Superior ha dit...

El divendres 6 a la tarda va ser la festa sisè .
Hi havia una taula plena de menjar.
També vaig fer un ball de la Rihanna amb la Laura, la Àngela, la Ari, la Isa, la Mireia Gómez la Mireia Yebenez, la Marta i jo.
Ens ho vam passar molt bé!!
També en van regalar moltes coses i el dissabte anirem a la bolera, al cine i a menjar al Viena.


Carolina Pascual 6B

Cicle Superior ha dit...

El Divendres 6 de Juny, en l’escola Pi d’en Xandri, a les 20:30 es va celebrar la festa dels nens i nenes de 6è, preparan un sopar i uns balls dels mateixos nens de 6è i alguns pares.
Mentre els pares preparaven el sopar, que hi havia moltísim i era bonísim, els nens de 6è estaven a la pista fent les seves coses.
Ens vam divertir molt!
Adrià Plà Peguero

Cicle Superior ha dit...

Aquest divendres els nens de sisè A i B han fet un sopar amb menjar portat de cada un dels alumnes, tot seguit va haver una desfilada de moda, tots els dissenys fets a ma.
El ball de dos nenes de sisè va estar súper bé,(Elena i Sora).
Van haver moltes coses més, dos balls, dos concursos, una cançó, figures humanes, imitacions de professors, al final de la nit el pare de la Sandra va simular la portada del diari “EL PERIODICO”, un llibre amb la nostre biografia i la de tots els companys del curs acompanyada d’una foto al costat i un snack de nestle per menjar una mica.
Tot seguit els pares ens van regalar un val per al Parc Vallés, ens van donar una flor de paper pinotxo per encendre la espelma que hi havia dins, va ser un desastre perquè al moure l’espelma es calava foc i els pares havien de llençar-la al terra per no cremar el col·legi.
Jorge Morarles